La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

17/ABR/2011

UNA DIADA DE SANT JORDI DIFERENT

La Setmana Santa se celebra enguany més tard de l´habitual, coincidint la festivitat de Sant Jordi amb el Dissabte Sant. Aquesta coincidència ha fet que el tradicional concert que la Banda de Música ofereix al voltant d´aquesta Diada, l´haguéssim traslladat al divendres 29 d´abril.

La Setmana Santa se celebra enguany més tard de l´habitual, coincidint la festivitat de Sant Jordi amb el Dissabte Sant. Aquesta coincidència ha fet que el tradicional concert que la Banda de Música ofereix al voltant d´aquesta Diada, l´haguéssim traslladat al divendres 29 d´abril. No és habitual que la Fila programi els concerts en divendres, però l´agenda d´activitats de l´abril està molt atapeïda: el dissabte 9 i diumenge 10 hem organitzat les II Colònies Musicals amb el concert que les escoles de música participants faran com a cloenda de les mateixes; el 15 i 16 la Banda de Música viatja a Montpellier i el dissabte 30 té una actuació programada a Maspujols.

 

Per tant, no quedaven més dates lliures dintre d´aquest mes. Degut a que el divendres és laborable, per facilitar l´assistència del públic, el concert es farà a les 22.30 hores i durant l´acte es farà la presentació de la Pubilla de la Societat 2011. Us convidem a gaudir del concert que ens està preparant la Banda de Música i esperem la vostra assistència.

 

Un altre dels canvis provocats per la coincidència de la festivitat de Sant Jordi amb la Pasqua és que la Regidoria de Cultura de l´Ajuntament d´Amposta ha avançat les activitats que des de fa uns anys organitza al Castell al dimarts 19 d´abril. Per tant, enguany s´avança la compra de llibres i roses.

 

La Fila també també hi estarà present amb una carpa durant tota la jornada i a la tarda, a les 19.30 hores, la Banda Juvenil de l´Escola de Música de la Fila, dirigida per Jacint Gisbert, ens oferirà un concert, com ha estat durant els darrers anys.

 

Esperem que aquest any la pluja no vulgui treure protagonisme als nostres músics i puguem gaudir tots d´una magnífica Diada de Sant Jordi 2011.

BONA DIADA DE SANT JORDI !!!

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > UNA DIADA DE SANT JORDI DIFERENT



T´agrada cantar?