La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

8/SET/2011

CONCERT DE LA BANDA DE MÚSICA A LES FESTES DEL BARRI DE LES QUINTANES 2011

Un cop arribant al final de l´estiu, l´últim barri que celebra les seves festes és el Barri de les Quintanes on el dijous 08 de setembre la Banda de la Unió Filharmònica d´Amposta va oferir un concert a tots els presents per tal d´amenitzar aquestes nits de festes de barri.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > CONCERT DE LA BANDA DE MÚSICA A LES FESTES DEL BARRI DE LES QUINTANES 2011Un cop arribant al final de l´estiu, l´últim barri que celebra les seves festes és el Barri de les Quintanes on el dijous 08 de setembre la Banda de la Unió Filharmònica d´Amposta va oferir un concert a tots els presents per tal d´amenitzar aquestes nits de festes de barri.

La banda va sortir a les 22,00h. en cercavila des de societat fins al lloc on estava preparat l´escenari per tal de realitzar el concert a l´hora prevista, les 22,30h. Per a l´ocasió la Banda de la Fila va escollir un repertori ben variat, així vam poder escoltar sardanes, i pas-dobles composats per músics de la banda, és el cas de “Música Maestro” de Lionel Beltran i “Granell i Saurina” de Jordi Martí, introduint també varies peces de música contemporànea com el “Danzón nº 2” i “Estancias” totes elles sota la batuta del Director, Carlos Royo i Baiges.

Al finalitzar el concert, com ja és tradició, els veïns del barri de les Quintanes ens havien preparat un petit refrigeri on vam poder degustar panoli i mistela, després d´aquest petit descans vam agafar els instruments per dirigir-nos cap a la Fila, posant punt final a les Festes de Barri 2011.

Més imatges:

Concert de la Banda de Música a les Festes del Barri de les Quintanes


T´agrada cantar?