La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

9/MAR/2008

LA FILA AMB ... L´ASSOCIACIÓ PER LA LLUITA CONTRA EL CÀNCER DEL MONTSIÀ. 1ER. CONCERT BENÈFIC DE

El primer concert d´aquest cicle ha estat dedicat a l´Associació per la Lluita Contra el Càncer del Montsià i ha estat realitzat el dia 8 de març de 2008.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > LA FILA AMB ... L´ASSOCIACIÓ PER LA LLUITA CONTRA EL CÀNCER DEL MONTSIÀ. 1ER. CONCERT BENÈFIC DECom ja s´havia anunciat dies enrrera, la Societat Musical La Unió Filarmónica té previst relitzar una sèrie de concerts per retre homenatge a les entitats i associacions de la ciutat d´Amposta que realitzen una encomiable labor envers diversos col·lectius.

 

El primer concert d´aquest cicle ha estat dedicat a l´Associació per la Lluita Contra el Càncer del Montsià i ha estat realitzat el dia 8 de març de 2008.

 

Amb una forta participació de públic, el concert, a més de les peces triades, espectacularment interpretades per la banda, va tenir, com eix principal de la nit, la presentació de l´obra del nostre Jove compositor Tomàs Simón Plazas, "Foscor a l´Alba", fantasia per a piano i banda, que va tocar al piano el mateix autor de l´obra i que va fer escruixir els assistents per la seva finura i frescor.

 

Respecte aquesta obra, el Mestre Director de la Banda, Sr. Carles Royo, ens comenta: "El plantejament d´aquesta peça s´ha d´entendre com la contraposició de dues idees que representen la foscor i la llum, i que de la mateixa manera que s´oposen en el seu significat, necesiten una de l´altra per tenir un sentit. La seva existència, la seva alternança, reforça la seva atracció mútua i la seva lluita per dominar la nostra existència i fer-nos adonar de que la vida no pot ser un camí amb un sol color, sinò que les adversitats s´acompanyen sempre dels seus oposats i tot això és, en definitiva, allò que anomenem viure".

 

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > LA FILA AMB ... L´ASSOCIACIÓ PER LA LLUITA CONTRA EL CÀNCER DEL MONTSIÀ. 1ER. CONCERT BENÈFIC DEA la mitja part  es van fer entrega de rams de flors al Sr. Tomàs Simón, al Sr. Carles Royo i a la Presidenta de la Lliga Contra el Càncer, Sra. Rosa Guillamón, qui ens va dedicar unes afectuoses paraules d´agraiment i sobre tot, d´esperança.

 

Hem de fer esment també de què, al ser aquests uns concerts benèfics, a l´entrada de la sala es va col·locar una cistella perquè, els qui així ho volguèssin, dipositèssin el seu donatiu dintre els sobres que teniem als seients de l´Auditori. El resultat d´aquestes aportacions es faran públiques un cop s´hagi fet el recompte del contingut dels sobres.

 

Encoratjats per aquest primer èxit, esperem continuar amb el cicle de concerts, els quals a més del carácter lúdic i benèfic, poden servir per estrényer els llaços entre la gent del nostre poble que treballen des de tants i tant diferents àmbits però amb la mateixa finalitat: millorar la qualitat de vida dels que ho necessiten.

 

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > LA FILA AMB ... L´ASSOCIACIÓ PER LA LLUITA CONTRA EL CÀNCER DEL MONTSIÀ. 1ER. CONCERT BENÈFIC DE

 

Més imatges:

La Fila amb ... l´Associació per la Lluita Contra el Càncer del Montsià
Concert de Primavera 2008


 



T´agrada cantar?