La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

Benvinguts al web de la Unió Filharmònica d´Amposta

 

Aquest és un espai web que pretèn ser una finestra al món de tot allò que passa a la nostra Societat i on trobareu tot tipus d´informació, com notícies de cadascuna de les seccions (la Banda de Música, la Coral Aquae, l´Escola de Música amb la Banda Juvenil, l´Orquestra de Guitarres i la Big Band, etc.), informació general, una agenda d´actes, una relació de les activitats que al llarg dels anys s´han consolidat, com ara el Cicle de Música, la Trobada de Bandes Juvenils, les Jornades Musicals, etc.

L´èxit d´un web sempre va lligat a l´actualització constant del seu contingut i tot i que durant els darrers mesos l´hem ampliat considerablement, encara queda molt feina per fer. Continuarem treballant en aquesta línia.

 

Al web posem una atenció especial en la publicació de galeries d´imatges de quasi tots els actes. I ho fem pensant sobretot en els protagonistes dels mateixos, ja que molts cops no en poden gaudir com ho fa el públic. Ens referim als músics, als cantaires, als col·laboradors, etc.


No oblidem tampoc a tots els músics i socis que estan estudiant o treballant fora de la nostra ciutat. Amb el web pretenem acostar-los la Fila, perque la puguin sentir al seu costat en tot moment. Simplement aconseguint això, ja val la pena tot el treball que suposa actualitzar el web.


La vostra opinió i suggeriments ens ajudaran a millorar aquest web, podeu fer-ho enviant-nos un correu electrònic a  info@filharmonica.org


Treballem tots plegats per fer gran la nostra Fila, per difondre a través d´aquest web la cultura musical a la xarxa i per a que tothom pugui conèixer i gaudir de la Unió Filharmònica d´Amposta.

Gràcies per la vostra visita.


 

 

La Unió Filharmònica d´Amposta



T´agrada cantar?