La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

8/AGO/2012

Concert de la Banda de Música a Vila-Seca

El passat divendres 3 d´agost, la Banda de Música de la Unió Filharmònica d´Amposta va oferir un concert al municipi de Vila-seca, un concert que va servir de cloenda de l´acte d´inauguració de la darrera fase de les obres d´adequació i millora del nucli antic d´aquest municipi tarragoní.

El passat divendres 3 d´agost, la Banda de Música de la Unió Filharmònica d´Amposta va oferir un concert al municipi de Vila-seca, un concert que va servir de cloenda de l´acte d´inauguració de la darrera fase de les obres d´adequació i millora del nucli antic d´aquest municipi tarragoní i que va coincidir amb la celebració de les Festes d´Estiu de Vila-seca.

L´acte va començar al Parc de la Riera amb una cercavila a càrrec de la Banda de Música que va transcórrer pels principals carrers del nucli antic fins arribar a la plaça Estudis, on es troba l´edifici que actualment allotja els jutjats i que anteriorment havia estat el conservatori de música i la primera escola. Esperaven als músics, que en aquesta ocasió van estar dirigits per Jacint Gisbert, la corporació municipal encapçalada per Josep Poblet, alcalde de Vila-seca i a la vegada president de la Diputació de Tarragona.

Després dels protocol·laris parlaments, l´alcalde i regidors van tallar la cinta que donava com a inaugurades les obres i seguidament es va donar pas al concert. El repertori, força variat, va entusiasmar al nombrós públic que ocupava tota la plaça Estudis, prova d´això van ser les felicitacions que, en finalitzar l´acte, músics i director van rebre de molts vila-secans i vila-secanes.


Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > Concert de la Banda de Música a Vila-Seca

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > Concert de la Banda de Música a Vila-Seca

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > Concert de la Banda de Música a Vila-SecaT´agrada cantar?