La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

23/ABR/2010

Diada de Sant Jordi al Castell 2010

Com ja és habitual, La Unió Filharmònica va participar en la celebració de la Diada de Sant Jordi a la plaça del Castell d´Amposta.

Com ja és habitual, La Unió Filharmònica va participar en la celebració de la Diada de Sant Jordi a la plaça del Castell d´Amposta. En aquesta ocasió, el que més va destacar va ser la pluja, que finalment va acabar deslluint una mica la Diada. Tot i això, la carpa de la Fila i del bar (muntades per l´APIMA de l´Escola) van estar exposades amb normalitat fins passades les vuit del vespre.

La Banda Juvenil de l´Escola va començar puntualment el concert devant de la Biblioteca, però quan sonava la segona obra les gotes de pluja van començar a caure amb més insistència, per això el director va decidir continuar el concert al vestíbul de la Biblioteca, una actuació que va sorprendre altre cop (com ho va fer el passat diumenge 18 d´abril a l´auditori), al públic assistent, amb un repertori compost principalment per bandes sonores de pel·lícules, com Indiana Jones, El bueno, el feo y el malo, Bailando con lobos, etc.

20100423 Sant Jordi al Castell


T´agrada cantar?