La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

8/ABR/2013

Set Escoles de Catalunya gaudeixen de les IV Colònies Musicals organitzades per l’Escola de la Unió Filharmònica d’Amposta.

Un cop més i per quart any consecutiu, l’Escola de Música de la Unió Filharmònica d’Amposta ha organitzat uns dies de música i esbarjo per als alumnes que han estat interessats en assistir en aquestes IV Colònies Musicals.


Un cop més i per quart any consecutiu, l’Escola de Música de la Unió Filharmònica d’Amposta ha organitzat uns dies de música i esbarjo per als alumnes que han estat interessats en assistir en aquestes IV Colònies Musicals.

Més de 80 alumnes han gaudit d’uns dies de festa i música a l’Alberg de Sant Carles de la Ràpita, lloc en ple cor del Delta de l’Ebre, que permet que aquests joves músics a més de assajar diferents peces que després interpretaran en un concert a l’Auditori de la Fila com a cloenda d’aquestes estades, també poden gaudir de l’amistat i d’estones de festa, jocs, esport i altres activitats, totes les que permet la durada d’un cap de setmana.

L’objectiu principal és poder donar l’oportunitat de compartir l’afició per la música en altres escoles i per tant, en altres joves que vinguts de diferents ciutats tenen aquest llenguatge universal, la música, com a lligam. Les escoles que hi participen  tenen formacions ben diferents, des de les orquestres de corda arribades de Barcelona: : Banda de Música de Barcelona, la Banda Gymúsic, la Banda de Música de l’Ametlla del Vallès,  a les bandes d’instruments de vent, tan arrelades a les nostres terres: Escola de Música Municipal del Perelló, Escola de Música Municipal de Salou, Escola de Música la Ginesta de Ginestar, que s’incorpora per primer cop en aquesta iniciativa i l’amfitriona, l’Escola de Música de la Unió Filharmònica d’Amposta.

El nombre de músics participants, que s’incrementa a cada edició, així com d’escoles, demostra  que és una iniciativa que s’ha anat consolidant dins a l’agenda d’activitats de la Fila i que els músics esperem amb il•lusió. 
El treball d’assajos que es duu a terme en dos dies és considerable, però el resultat és molt més que magnífic, tot això fruit de la tasca que durant l’any, els professors de les respectives escoles estan duen a terme i així es va poder comprovar al concert – cloenda  d’aquestes IV Colònies Musicals que va tenir lloc a l’Auditori de la Fila el diumenge dia 07 d’abril. Concert que sota la batuta de Jacint Gisbert i Serrat va encisar al públic assistent.

Tot seguit es va fer entrega d’un obsequi de mans de la pubilla de la Fila, Noemí García i Serra, a cada escola participant com a record de la seva participació en aquestes estades, encara que de segur que els músics s’emporten molts records i vivències d’aquesta estada musical.

Un cop acabat el concert, un berenar va servir  per acomiadar als músics i als seus professors donant-los les gràcies per la seva participació i desitjant seguir endavant en aquestes Colònies Musicals.


Programa del concert en format PDF



-Tercio de Quites, pasdoble de Rafael Talens i Pelló. (MP3 3.9 Mb)

-Simfonia Clàssica, primer moviment. De Ted Huggens. (MP3 3.4 Mb)

-Simfonia Clàssica, segon moviment. De Ted Huggens. (MP3 3.5 Mb)

-Simfonia Clàssica, tercer moviment. De Ted Huggens. (MP3 3.8 Mb)

-Simfonia del Nou Món. IV Moviment. Antonin Dvorak (MP3 12 Mb)

-La Puntaire, sardana de Joan Badosa. (MP3 3.6 Mb)



Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > Set Escoles de Catalunya gaudeixen de les IV Colònies Musicals organitzades per l’Escola de la Unió Filharmònica d’Amposta.





T´agrada cantar?