La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

3/JUN/2013

La Banda de Música actuarà al Camp de Mart de Tarragona

Serà al mes de juliol i acompanyarà a la Banda Simfònica Unió Musical de Tarragona amb motiu de la celebració del 20è aniversari de la formació tarragonina.

Aquest any la Banda Simfònica Unió Musical de Tarragona celebra el seu 20è aniversari i per celebrar-ho ha organitzat diversos concerts amb la col·laboració d’altres bandes d’arreu de Catalunya. En aquesta ocasió la banda convidada és la Unió Filharmònica d’Amposta, que també està de celebració, ja que el seu director, Carles Royo, fa 25 anys que la lidera.

El concert, que tindrà lloc el dissabte 20 de juliol a l´auditori del Camp de Mart de Tarragona i estarà emmarcat en el Festival d´Estiu de Tarragona (ETC) estarà dividit en dues parts, a la primera, La Unió Filharmònica d’Amposta, interpretarà un repertori on podrem gaudir de grans compositors simfònics del segle XX com són Ruperto Chapí, amb el preludi de La Revoltosa, o Aram Katxaturian amb la seva suite La Viuda Valenciana. A la segona part, la Banda Simfònica Unió Musical de Tarragona, sota la direcció del mestre Oscar Miguel Losada, ens oferirà una obra tant especial com ho requereix una celebració com aquesta: la Simfonia núm. 3 Planet Earth de Johan de Meij que conté totes les sonoritats i colors de la banda de música. Un homenatge al compositor Gustav Holst i una oda esplèndida al planeta Terra i a la seva aparença fascinant i bella.

Per a més informació sobre la venda d´entrades podeu contactar amb la secretaria de la Fila, al telèfon 977 703030 o per correu electrònic a info@filharmonica.org

Més informació

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > La Banda de Música actuarà al Camp de Mart de TarragonaT´agrada cantar?