La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

30/SET/2013

Trobada de Corals a Ulldecona

Dissabte 19 d´octubre de 2013 a les 20 h al Teatre Orefeó Ulldeconenc.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > Trobada de Corals a UlldeconaLa Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´Amposta, juntament amb la Coral Pau Casals de Sant Carles de la Ràpita, han estat convidades per l´Orfeó Ulldeconenc a participar en la Trobada de Corals que aquesta darrera coral organitza amb motiu de les Festes de Sant Lluc 2014. La Trobada tindrà lloc el dissabte 19 d´octubre a les 20 h al Teatre-Orfeó Ulldeconenc.

La setmana següent a la Trobada, el 26 d´octubre, els companys de l´Orfeó ens tornaran la visita per participar en el concert inaugural del 19è Cicle de Música Ciutat d´Amposta. Una gala lírica dedicada a la sarsuela i a les millors àries d´òpera del compositor Giuseppe Verdi, i que també comptarà amb les veus i la música de Z en Concert, la Coral Santa Llúcia i la Banda de Música de la Unió Filharmònica.






T´agrada cantar?