La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

29/OCT/2013

Gran nit lírica a l´auditori de la Fila

En el primer dels concerts del 19è Cicle de Música Ciutat d´Amposta.

El passat dissabte 26 d´octubre va començar el 19è Cicle de Música "Ciutat d´Amposta" amb la Gala Lírica on el grup Z en Concert, l´Orfeó Ulldeconenc, la Coral Santa Llúcia del Perelló, la Coral Aquae i la Banda de Música de La Unió Filharmònica d´Amposta ens van oferir un magnífic concert interpretant sarsuela i àries d´algunes de les òperes més conegudes de Giuseppe Verdi ( aquest any coincideix amb el bicentenari del seu naixement).

La primera part va ser únicament interpretada pel grup Z en Concert format per les soprano Isabel Cañas i Mª Carme Duran, el tenor Josep Anton González, el bariton Miguel Font i la pianista Alicia Gutiérrez, que van oferir al públic assistent un repertori de sarsuela i àries d´òpera.

A la segona part vam poder escoltar a la Banda de Música de La Unió Filharmònica d´Amposta juntament amb l´Orfeó Ulldeconenc, la Coral Santa Llúcia del Perelló i la Coral Aquae que amb els seus directors respectivament, Carles Royo, Dolors San Juan, Andreu Ferré i Núria Ferré ens van oferir les àries tan conegudes com El Cor de Gitanos de Il Trovatore, El Cor d´Esclaus de Nabucco i La Marxa Triomfal d´Aida, per després continuar amb La Ronda de los Enamorados de la sarsuela La del Soto del Parral y La Mazurca de las Sombrillas de la sarsuela Luisa Fernanda, on en aquesta última es van unir el grup Z en Concert.

I com a sorpresa final i per al grat de tot el públic assistent, tots junts van interpretar El Brindis de la Traviata, cosa que va provocar forts aplaudiments i que el públic s´aixequés d´empeus.

Per resumir aquesta primera actuació del 19è cicle de Música "Ciutat d´Amposta" podem dir que va ser un èxit tant de públic assistent com de qualitat musical dalt l´escenari.

I per acabar, volem felicitar a tots els participants per fer-nos gaudir d´una vetllada tan especial: als solistes de Z en Concert, a les corals Santa Llúcia del Perelló, Orfeó Ulldeconenc i a Coral Aquae de la Fila i a la Banda de Música de la Unió Filharmònica, així com als respectius directors: Andreu Ferré, Dolors Sanjuan, Núria Ferré i Carles Royo. I sobretot, donar les gràcies a tot el públic que va assistir al concert, un acte que va tenir una segona part emotiva i vibrant: un petit homenatge a la música d´un geni com ho va ser Giuseppe Verdi, amb motiu del bicentenari del seu naixement.

Galeria de fotos


Ronda de los enamorados. De la sarsuela El soto del parral.



T´agrada cantar?