La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

22/DES/2013

EL PARE NOËL VISITA LA FILA

La Festa de Nadal que cada any organitza l´Apima de l´Escola, dona pas a les vacances nadalenques després d´un intens treball durant tot el primer trimestre del curs escolar.

Amb ganes de començar les vacances nadalenques i després de dues setmanes d´audicions dels alumnes de les diferents aules aules instrumentals de la nostra escola de música, l´Apima va organitzar aquesta Festa que va comptar amb la esperada visita del Pare Noël qui, un any més, va repartir regals entre els alumnes i professors de l´escola, que esperaven impacients la seva arribada a l´auditori de la Fila.

Al cap d´una estona el Pare Noël va marxar, ja que aquests dies no es treu la feina de les mans amb tantes visites programades, a més l´espera una atrafegada Nit de Nadal en que, si no fos per l´ajuda dels seus ajudants, no podria acabar a temps el repartiment de regals a totes les cases del món.

Però la festa va continuar amb la xocolatada que l´Apima va oferir a tots els assistents. Alumnes i professors es van acomidadar desitjant-se un Bon Nadal i esperant gaudir d´uns merescuts dies de descans. Fins al gener!



T´agrada cantar?