La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

26/MAR/2014

Celebració del Dia Mundial del Teatre

Aquest vespre s´ha celebrat a l´auditori de la Fila i, organitzat per l´Escola de Teatre i Circ d´Amposta, l´acte de celebració del Dia Mundial del Teatre amb la lectura del Manifest a càrrec del pedagog teatral Berty Tovías.

Aquest vespre s´ha celebrat a l´auditori de la Fila i, organitzat per l´Escola de Teatre i Circ d´Amposta, l´acte de celebració del Dia Mundial del Teatre amb la lectura del Manifest a càrrec del pedagog teatral Berty Tovías. L´acte ha comptat amb la presència del director de l´Etca, Jordi Príncep, de la regidora de Cultura de l´Ajuntament d´Amposta, Mari Mar Panisello i del Delegat del Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Bladé.

Després dels parlaments, s´ha donat pas a la masterclass, impartida per Berty Tovías i on han participat una quorantena d´alumnes.


Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > Celebració del Dia Mundial del TeatreT´agrada cantar?