La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

29/MAI/2014

14ena Cantata infantil EL LLOP I LES SET CABRETES

Representació per als alumnes dels centres escolars de la ciutat el 18 de juny i representació per al públic en general el 20 de juny.

Aquest any la cantata escollida ha estat “El llop i les set cabretes”, basada en el conte del mateix nom, amb l’adaptació de Carme Callol, on els alumnes de P4 a 5è grau de llenguatge musical de l’Escola de Música del Palau han posat la lletra i música i el seu arranjament musical ha anat a càrrec de Marià Gràcia.

La Cantata Infantil, sorgeix l’any 2000 com a iniciativa del claustre de professors de l’Escola de Música de la Unió Filharmònica d’Amposta i està emmarcada com una activitat més dins la setmana de “les SET per Sant Joan”, que inclou activitats, audicions, tallers, jocs, ... i que posa el punt final al curs escolar.

Aquesta representació musical ha estat des d’un principi i per les seves característiques, pensada exclusivament per als xiquets i xiquetes de l’Escola de Música de la Fila que s’estan iniciant en l’educació musical, per tal que puguin desenvolupar aptituds com la planificació, l’organització, el treball en equip i la creativitat, entre altres.

La Cantata Infantil “El llop i les set cabretes”, estarà representada, com tots els anys, pels alumnes de l’aula de Cant Coral i de Sensibilització Musical de L’Escola de Música de la Unió Filharmònica d’Amposta, sota la direcció de Núria Ferré Cardona i com acompanyament musical, comptarà amb els professors d’instrument de la mateixa escola: Jacint Gisbert (Clarinet), Tània Gil (Flauta), Desi Tolòs (Saxo), Francesc Solà (Trombó) i Carlos Casòliva (Piano).

La narració del conte anirà a càrrec de Bienve Borràs de l’Escola de Teatre i Circ d’Amposta i els decorats han estat una col·laboració d’ESARDI (Escola d’Art i Disseny d’Amposta).

Es faran tres representacions a l’auditori de la Unió Filharmònica d’Amposta. Les dos primeres el 18 de juny a les 9.30 h i a les 11 h, adreçades a xiquets i xiquetes del cicle infantil i inicial de les escoles de la ciutat. Seran més de 900 alumnes de les escoles Miguel Granell, Soriano Montagut, Agustí Barberà, Consol Ferré i Sagrat Cor, a les llars d’infants La Sequieta i la Gruneta i a alumnes del Centre l’Àngel APASA.

La tercera de les representacions serà el divendres 20 de juny a les 20,00h. al mateix Auditori oberta al públic en general, que podrà gaudir de la il·lusió que aquests alumnes mostren en el seu aprenentatge i desenvolupament personal i veure la tasca que des de l’Escola de Música de la Unió Filharmònica d’Amposta s’està duent a terme al llarg del curs escolar, fomentant entre els participants la cultura musical, la participació, la sensibilitat vers la música i la complicitat entre els infants de la ciutat d´Amposta.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > 14ena Cantata infantil EL LLOP I LES SET CABRETES


T´agrada cantar?