La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

26/JUN/2014

Comencen les Jornades Musicals de la Fila

Dissabte 28 de juny es farà la presentació de les Jornades Musicals que arriben enguany a la 21ena edició.

Dissabte 28 de juny a les 16.00h. arribaran al complex l’Alberg els més de 30 alumnes que s´han inscrit a les Jornades d’aquest estiu i que seran rebuts pels professors. Més tard, a les 17,00h. està prevista la presentació de tot el professorat, un total de 8 professors, així com detall de les activitats que durant aquesta setmana es duran a terme. 

Activitats que s´han organitzat com a formació d’aprofundiment dels estudis musicals, però sense oblidar l’aspecte lúdic que els permetrà gaudir d’un entorn natural per tal de fomentar les relacions socials i musicals entre els nois o noies d’aquestes classes magistrals dels diferents instruments, així com del treball en grup amb la formació de conjunts instrumentals. 

I per poder mostrar el treball realitzat i fruit d’aquestes estades, el dissabte 5 de juliol a les 17.00h. com a cloenda de les Jornades, es farà un concert que tindrà lloc a l´auditori de la Fila, el qual serà obert de forma gratuïta a tot el públic.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > Comencen les Jornades Musicals de la Fila



T´agrada cantar?