La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

24/OCT/2014

L´Escola de Música de la Unió Filharmònica és una de les pioneres a les Terres de l´Ebre en l´ensenyament musical a adults

Cada dia hi ha més alumnes interessats en la pràctica musical, l´oferta és molt ampla i variada, impartim classes de: flauta travessera, oboè, clarinet, saxos, trompa, trompeta, trombó, bombardí, tuba, percussió, piano, violoncel, guitarra i cant modern.

L´escola de música de la Unió Filharmònica és una de les pioneres a les Terres de l´Ebre en l´ensenyament musical a adults, tant és així que a la nostra escola seguim apostant i fort per aquesta iniciativa. Cada dia hi ha més alumnes interessats en la pràctica musical, l´oferta és molt ampla i variada, impartim classes de: flauta travessera, oboè, clarinet, saxos, trompa, trompeta, trombó, bombardí, tuba, percussió, piano, violoncel, guitarra i cant modern.

Una prova d´això és el conjunt instrumental que l´escola de música de la Fila va posar en marxa ara fa dos anys i que dia a dia va superant-se, millorant musicalment i interpretativament.

Aquest grup està format per alumnes de diferents edats, però amb les mateixes ganes de voler tocar i fer música, alguns d´aquests músics ja s´han incorporat a la banda de música i d´altres ho faran properament.

Des de l´escola de música sols ens queda animar-los, a ells i a totes les persones que vulguin estudiar música o practicar algun dels instruments que oferim. Si esteu interessats, podeu passar per secretaria i us informarem del funcionament de la mateixa.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > L´Escola de Música de la Unió Filharmònica és una de les pioneres a les Terres de l´Ebre en l´ensenyament musical a adults



T´agrada cantar?