La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

25/NOV/2014

La Sant Andreu Jazz Band&Joan Chamorro actuarà a Ulldecona

El dia 27 de desembre la Sant Andreu Jazz Band&Joan Chamorro actuaran al teatre Orfeó Montsià d’Ulldecona, a les 19:00 h.Hi ha un preu especial de 10 €/entrada per a les Bandes de Música adherides a la Federació Catalana de Societats Musicals. Mínim 10 entrades.

La Xarxa Ulldecona – Ull de Teatre, ha pensat que és una bona oportunitat per a què els músics de les Bandes i l’alumnat de les escoles de música puguin veure en directe el resultat d’una feina ben feta, amb intèrprets com ells mateixos.

Per això han preparat un PREU ESPECIAL per a les Bandes de Musica adherides a la Federació Catalana de Societats Musicals i Federació Societats Musicals Comunitat Valenciana. També per a les escoles de música de les comarques de l’Ebre i Maestrat.

El PREU de l’entrada serà de 12 euros i el PREU de GRUP PACK FEDERACIÓ MUSICAL/PACK ESCOLA DE MÚSICA serà de 10 euros si es fa una compra única d’un mínim de 10 entrades.

Si esteu interessats en adquirir un dels packs podeu fer-nos l’encàrrec a: ulldeteatre@ulldeteatre.org Després caldrà fer un ingrés al compte corrent que us indiquem més avall, rebreu un correu de CONFIRMACIÓ amb el número de fila i seient i el dia del concert trobareu les vostres localitats en un sobre a la taquilla del teatre, a partir de les 18:00 h.

Caldrà portar aquest correu de confirmació per fer la recollida. Xarxa Ulldecona – Ull de Teatre, Grup Escènic. www.ulldeteatre.org

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > La Sant Andreu Jazz Band&Joan Chamorro actuarà a Ulldecona



T´agrada cantar?