La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

12/FEB/2015

Enguany les Colònies Musicals aporten com a novetat el canvi d´ubicació

S´han organitzat conjuntament amb ´Escola Municipal de Música de Salou, centre educatiu que aquest any 2015 celebra el 25è aniversari de la seva creació ...

Des de l´Escola de Música de la Unió Filharmònica d’Amposta estem organitzant les colònies musicals juntament amb l´Escola Municipal de Música de Salou, centre educatiu que aquest any 2015 celebra el 25è aniversari de la seva creació, pel que l’EMMS ens ha proposat canviar enguany la ubicació de les jornades a la Casa de Colònies La Marinada, situada a l´autovia de Cambrils a Salou.

En aquestes colònies musicals coincidiran diferents escoles de música que ja han confirmat la seva assistència, com l´Escola de Música de l´Ametlla del Vallès, l´Escola de Música de Barcelona, l´Escola Gmúsic de Barcelona, l´Escola de Música la Ginesta de Ginestar i l´Escola de Municipal de Música del Perelló. Comptarem amb la presència de diferents professors i de monitors.

També estem preparant una nova proposta musical per als alumnes més petits, amb els que muntarem un grup o conjunt i treballarem un repertori adient a la seva edat, que oscil·larà entre els 7 i els 10-11 anys, això sí, per a participar, com a mínim hauran de tenir un curs complert d’ instrument a la seva respectiva escola de música.

Les dates previstes per a aquestes estades són del 27 al 29 de març de 2015 i el preu és de 57€ (tot inclòs). Com a cloenda, el diumenge dia 29 a les 17.30 h es realitzarà un concert al Teatre Auditori de Salou (TAS), per a poder gaudir de la música que s’haurà treballat durant el cap de setmana.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > Enguany les Colònies Musicals aporten com a novetat el canvi d´ubicacióT´agrada cantar?