La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

6/MAI/2015

ACTIVITATS DE LA FILA A LA FESTA DEL MERCAT A LA PLAÇA

Consulta el programa d´activitats de la Fila a la 7ena edició de la Festa del Mercat a la Plaça.

Dissabte 16 de maig de 2015

11:30 h: Sortida des de la seu de La Fila en cercavila de la Banda de Música La Unió Filharmònica d’Amposta i la coral Aquae de La Fila, fins a la Plaça de l’Ajuntament.

12:00 h: Acte d’obertura de la Festa del Mercat a la Plaça 2015, presidit per l´Hble. Sra. Joana Ortega, vicepresidenta del Govern de la Generalitat i per l’Il·lm. Sr. Manel Ferré Montañés, alcalde d’Amposta. Pregó de la Festa, a càrrec de José Eugenio Ribera Dutaste, enginyer del Pont Penjant d´Amposta, personatge interpretat per l´actor Àngel Miñana.
Lloc: Plaça de l’Ajuntament.

12:15 h: Toc d’inici de la Festa, amb el grup de dolçainers i tabaleters Sanfaina. Cant de l’himne “Oh! Amposta”, de Joan Suñé (1919), a càrrec del cor La Lira Ampostina, la coral Aquae de la Fila i la coral Sant Jordi d’Amposta, acompanyades per la Banda de Música La Unió Filharmònica d’Amposta, dirigits per Carles Royo.
Lloc: Plaça de l’Ajuntament.

17:30-18:30 h: CIRC MOZZARELLA. Recreació de l´arribada d´un circ de principis de segle XX a la ciutat. Espectacle itinerant de circ per a tots els públics, a càrrec d´alumnes de l’Escola de Teatre i Circ d’Amposta (EtcA) i la Banda de l´Escola de Música de la Unió Filharmònica d’Amposta. Amb números de circ clàssics i música en directe.
Guió i direcció: Jordi Príncep. Direcció musical: Sinto Gisbert.
Recorregut: c/ Sant Josep, c/ Major i plaça de l´ajuntament, a les 17.30 h
Actuació: Plaça del Castell, a les 18 h.

21:30 - 23:00 h: El Ball de Festa Major, amb l’actuació de la banda de música La Unió Filharmònica d’Amposta, dirigida per Carles Royo, i dels alumnes del taller de balls de principis del segle XX, realitzat per l’escola de ball Quick Dance, amb repertori de l’època.
Lloc: Plaça de l’Aube.


Diumenge 17 de maig de 2015

11:00-12:00 h: Arriben les Caramelles amb la Fila, interpretades per la coral infantil, coral Aquae i grup de músics de la Unió Filharmònica d’Amposta.
Lloc: recorregut pels carrers del Mercat, al nucli antic.

17:00-18:00 h: CIRC MOZZARELLA. Recreació de l´arribada d´un circ de principis de segle XX a la ciutat. Espectacle itinerant de circ per a tots els públics, a càrrec d´alumnes de l’Escola de Teatre i Circ d’Amposta (EtcA) i la Banda de l´Escola de Música de la Unió Filharmònica d’Amposta. Amb números de circ clàssics i música en directe.

Guió i direcció: Jordi Príncep. Direcció musical: Sinto Gisbert.
Recorregut: c/ Sant Josep, c/ Major i plaça de l´ajuntament, a les 17.30 h
Actuació: Plaça del Castell, a les 18 h.


Des del divendres 15 de maig a la tarda fins el diumenge 17 de maig a la nit: TAVERNA DE LA FILA.
Al carrer Major i carrer Sant Roc: A la taverna de la Fila, al carrer Major i Sant Roc es serviran menjars i begudes durant els tres dies de la Festa.
Hi haurà una petita exposició de fotografies i instruments antics i també podreu adquirir el CD de la Música de la Festa del Mercat, gravat per músics de la Unió Filharmònica d’Amposta.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > ACTIVITATS DE LA FILA A LA FESTA DEL MERCAT A LA PLAÇA


T´agrada cantar?