La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

13/MAI/2015

La TUBADA’15 se celebrarà a Amposta

Ja tenim aquí la TUBADA’15, la trobada de Tubes i Bombardins de Catalunya, que tindrà lloc a Amposta durant el proper diumenge 14 de juny.

Ja tenim aquí la TUBADA’15, la trobada de Tubes i Bombardins de Catalunya, que tindrà lloc a Amposta durant el proper diumenge 14 de juny.

La TUBADA està oberta a tothom: músics amateurs, estudiants i professionals que es troben i comparteixen la seva passió per la tuba i el bombardí. En aquesta edició comptarem amb l’actuació de la Societat Musical la Unió Filharmònica d’Amposta i la Banda de Tubes de Catalunya.

A més, aquest any comptarem amb el suport de Besson, Miraphone, Aitana Música, Willson, Consolat de Mar, Sanganxa Music Store, Faristol, Tortajada Music, Rivera Musica, Music’s & Classics, Ajuntament d’Amposta i Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Com cada any els músics es reuniran al matí per preparar el concert de cloenda de la tarda. Durant el dia es podran veure les exposicions dels nostres col·laboradors. També es podrà gaudir de diverses activitats relacionades amb la tuba.

És imprescindible que tots els MÚSICS que hi vulguin participar es registrin mitjançant el següent formulari ABANS DEL PROPER DIA 7 DE JUNY:

http://goo.gl/forms/zJCsXvbfJg

Una vegada que els músics s´hagin inscrit en el formulari, rebran les partitures de l´edició d´aquest any, així com tota la informació logística per a participar a l´esdeveniment.

Horari (provisional):

  • 10:00 a 14:00 h Assaig de la banda de tubes i exposicions d’instruments i accessoris.
  • 14:30 a 16:30 h Dinar de Germanor.
  • 17:00 a 17:30 h Prova de so de la banda de tubes.
  • 18:00 a 19:30 h Concert de la Tubada 2015.

La participació per als músics és gratuïta. Per a més informació: http://infoacatub.wix.com/acatub





T´agrada cantar?