La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

10/JUN/2015

97 tubes i bombardins d´arreu de Catalunya participaran en la Tubada 2015

La Fila acollirà aquest proper diumenge 14 de juny la TUBADA 2015, organitzada per l´Associació Catalana de Tubes i Bombardins i l´Ajuntament d´Amposta. En el concert de cloenda, que es farà a les 6 de la tarda a la plaça del Castell, hi participarà la Banda de Música de la Fila.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > 97 tubes i bombardins d´arreu de Catalunya participaran en la Tubada 2015La TUBADA està oberta a tothom: músics amateurs, estudiants i professionals que es troben i comparteixen la seva passió per la tuba i el bombardí. 

En aquesta edició comptarem amb l’actuació de la Societat Musical la Unió Filharmònica d’Amposta i la Banda de Tubes de Catalunya. 

A més, aquest any comptarem amb el suport de Besson, Miraphone, Aitana Música, Willson, Consolat de Mar, Sanganxa Music Store, Faristol, Tortajada Music, Rivera Musica, Music’s & Classics, Ajuntament d’Amposta i Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. 

Com cada any els músics es reuniran al matí per preparar el concert de cloenda de la tarda. Durant el dia es podran veure les exposicions dels nostres col·laboradors. També es podrà gaudir de diverses activitats relacionades amb la tuba. 

Programa d´actes

  • 10:00 a 14:00 h Assaig de la banda de tubes i exposicions d’instruments i accessoris. 
  • 14:30 a 16:30 h Dinar de Germanor. 
  • 17:00 a 17:30 h Prova de so de la banda de tubes. 
  • 18:00 a 19:30 h Concert de la Tubada 2015.T´agrada cantar?