La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

22/JUN/2015

Acaben Les Set per Sant Joan

Des del Claustre de professors de l´Escola de Música s´han organitzat tot un ventall d´activitats i audicions que, com ens anys anteriors, marquen el final de tot un curs de treball, esforç i il·lusions.

Des del Claustre de professors de l´Escola de Música s´han organitzat tot un ventall d´activitats i audicions que, com ens anys anteriors, marquen el final de tot un curs de treball, esforç i il·lusions.

Durant tota la setmana, del 15 al 19 de juny, els alumnes han pogut gaudir de tardes senceres a l´aire lliure d´esbarjo, jocs, activitats i per finalitzar cada tarde, a les 20,00h s´han realitzat les audicions de les diferents aules d´instrument.

També la Cantata Infantil que en aquesta edició ha estat una representació del conte “Florinda, la vaca pallassa” de Manel Justícia, els alumnes de l´aula de sensibilització musical de 5 anys i aula de cant coral de la Fila amb la participació d´alumnes de l´Escola de Teatre i Circ d´Amposta, van oferir a més de 800 xiquetes i xiquetes arribats de totes les escoles de la ciutat el matí del dia 17 de juny. Però encara quedava una representació, que va tenir lloc el dia 19 de juny i que anava adreçada al públic en general.

Ha estat una setmana important a l´Escola de Música i durant la mateixa, la participació dels alumnes ha estat intensa i nombrosa. De fet els alumnes l´esperaven amb il·lusió, formant els equips per participar en les diferents proves i activitats, buscant els materials necessaris per inscriure´s als tallers d´instruments reciclats, carregant les bateries als cotxes teledirigits per participar a la cursa, etc....

També els alumnes de l´escola d´adults ha pogut mostrar la tasca realitzada i amb la formació d´un conjunt instrumental van interpretar peces molt conegudes que van fer participar al públic assistent, el mateix es pot dir de l´aula de vers cantat i improvisat que dirigit per Arturo Gayà, van poder improvisar uns versos en directe que mostraven el treball d´aquestes classes, que es van encetar al mes de gener d´aquest any.

Amb aquests dies d´activitats i audicions acaba un curs més a l´Escola de Música de la Fila i aquesta setmana ha servit per a que els alumnes podessin interactuar amb companys que per diferència d´edat i horaris, de vegades no coincideixen. Així, no només serveix per veure els resultats del treball realitzat durant el curs amb les interpretacions realitzades durant les audicions, si no que a més serveix com a vincle d´unió de tots els alumnes que formen la Fila, sigui quina sigui la seva edat. Però tot amb una il·lusió comú, aprendre música.

Galeria de fotos Les Set per Sant Joan 2015

Galeria de fotos de la cantanta Florinda, la vaca pallassa




T´agrada cantar?