La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

2/JUN/2016

Bruixes! un conte màgic, ple de somnis i esperança

El proper divendres, 17 de juny, els alumnes de Cant Coral de l´Escola de Música de la Unió Filharmònica d´Amposta, juntament amb els alumnes de l´Escola de Teatre i Circ d´Amposta (ETCA) ens oferiran la cantata "Bruixes" de Ricard Gimeno i Jesús Nieto (música i text, respectivament).

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > Bruixes! un conte màgic, ple de somnis i esperançaEl proper divendres, 17 de juny, els alumnes de Cant Coral de l´Escola de Música de la Unió Filharmònica d´Amposta, juntament amb els alumnes de l´Escola de Teatre i Circ d´Amposta (ETCA) ens oferiran la cantata "Bruixes" de Ricard Gimeno i Jesús Nieto (música i text, respectivament).

L´argument explica la història d´una parella que se´n va a Llers (un poble de Girona), buscant un lloc idíl·lic per viure, ja que han de ser pares. Allà coneixeran a la senyora Magdalena, una mainadera que els ajudarà en la seva nova aventura i que els intentarà protegir de les bruixes. Si, de les bruixes! Perquè se sap de sempre que Llers és el poble on hi habiten...

Però "Bruixes" no és una història de por. És un conte màgic, de somnis i esperança.

La Cantata, que aquest any arriba a la seva XVIIa edició, és el resultat del projecte que hem iniciat aquest curs en què hem treballat conjuntament el cant coral i el teatre.

La representació per als pares i familiars dels alumnes i públic en general, serà el mateix divendres 17 de juny a les 20h. Després de la cantata hi haurà el berenar fi de curs que organitza l´Ampa de l´escola, amenitzat amb l´actuació de la Big Band de la Fila.



T´agrada cantar?