La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

21/MAR/2017

Divendres comença la 8a edició de les Colònies Musicals

Organitzades per la nostra Escola, hi participaran en aquesta edició, 125 alumnes provinents de diferents escoles de música de les Terres de l´Ebre i les comarques tarragonines

125 alumnes de diferents escoles de música de les Terres de l’Ebre participaran en les Colònies Musicals que organitza l’Escola de Música de la Unió Filharmònica d’Amposta.

Les Colònies, que arriben enguany a la 8a edició, començaran a l’Alberg de la Ràpita aquest divendres 24 de març a la tarda i s’allargaran fins al diumenge 26 a quan es farà a l’auditori de la Fila el concert de cloenda. Serà a les 17 h amb entrada lliure.

Durant tot el cap de setmana, els alumnes, agrupats pels diferents instruments, treballaran un repertori comú amb els 9 professors que participen en les Colònies. Aquest repertori serà el que oferiran en el concert de diumenge. 

Les Colònies tenen com a objectiu, a més de la pràctica musical, fomentar la convivència entre els alumnes, pel que, a més dels assajos, hi haurà temps per a compartir estones de lleure a les instal·lacions de l’Alberg.

Durant el concert de diumenge es farà la presentació de la Pubilla 2017 de la Fila.Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > Divendres comença la 8a edició de les Colònies MusicalsT´agrada cantar?