La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

23/MAI/2017

Presentació del Cupó de l’ONCE: "100 Aniversari de la Unió Filharmònica d’Amposta"

La presentació del cupó és dimecres 24 de maig a les 11.00 h, a la seu social de la Unió Filharmònica d’Amposta

L’ONCE dedica el cupó de dijous 8 de juny al "100 Aniversari Unió Filharmònica d’Amposta" que portarà en cinc milions i mig de cupons el logo d’aquesta societat musical dissenyat per commemorar el seu centenari i la llegenda «100 años de música, cultura y sociedad. (1917-2017)».

La presentació del cupó és dimecres 24 de maig a les 11.00 h, a la seu social de la Unió Filharmònica d’Amposta (Carrer Miralles, 4-6 Amposta).

L’acte comptarà amb la presència d’ Adam Tomàs, alcalde d´Amposta, Inés Martí Herrero regidora de cultura de l´Ajuntament d´Amposta; Núria Gómez Pujol, presidenta de la Unió Filharmònica d´Amposta; Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE Catalunya; Manel Eiximeno Moreso, director del CRE ONCE Barcelona, entre d’altres i Membres de la Junta directiva de la Unió Filharmònica d´Amposta, així com el dissenyador del logo del centenari, l´alumnje d´Esardi Eduard Ventura.

Durant la presentació hi haurà un venedor de l´ONCE amb els cupons commemoratius del sorteig del dia 8 de juny a la venda.


Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > Presentació del Cupó de l’ONCE: "100 Aniversari de la Unió Filharmònica d’Amposta"



T´agrada cantar?