La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

29/MAI/2017

La gran diva del bel canto, Laura Montsianelli, assistirà a la Troba de bandes juvenils

En un any tan especial com el 2017 en que celebrem el Centenari, la Trobada estarà conduïda per presentadors tan mediàtics com Peret de Ribera i Vanessa del Rio.

Com segurament sabreu, aquest pròxim dissabte 3 de juny, tindrà lloc la 19a edició de la Trobada de Bandes Juvenils de Catalunya Ciutat d’Amposta, que organitza la Unió Filharmònica, amb la col·laboració de l’Apima de l’Escola. En un any tan especial com el 2017 en que celebrem el Centenari, la Trobada estarà conduïda per presentadors tan mediàtics com Peret de Ribera i Vanessa del Rio.

La sorpresa ens ha arribat aquest matí quan hem rebut la notícia que la diva del bel canto, Laura Montsianelli, es troba de gira per les Terres de l’Ebre i assistirà a la Trobada. Un honor per a la nostra societat comptar amb la presència d’un personatge tan il·lustre.

La Trobada començarà a les cinc de la tarda a l’auditori de la Societat i hi participaran les bandes juvenils de l’Escola Municipal de Música d’Alcanar, l’Escola de Música de la Societat Musical Espiga d’Or de Deltebre i la de la Unió Musical de Masdenverge, Escola de Música de l’Associació Musical Senienca de la Sénia, Escola de Música de La Lira Ampostina, Escola de Música ‘Sant Llorenç’ de La Galera, Escola de Música Manel Martínez i Solà de Jesús, Escola de Música Germans Arasa ‘Los Flarets’ de Santa Bàrbara, Escola de Música de l’Associació Musical Filharmònica Rossellana i Escola de Música de La Unió Filharmònica d’Amposta.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > La gran diva del bel canto, Laura Montsianelli, assistirà a la Troba de bandes juvenils


Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > La gran diva del bel canto, Laura Montsianelli, assistirà a la Troba de bandes juvenilsT´agrada cantar?