La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

6/JUN/2017

La Fila celebra una nova edició de la Trobada de Bandes Juvenils amb la participació de 450 músics

A la 19ena Trobada de Bandes Juvenils “Ciutat d’Amposta”, celebrada aquest passat dissabte 3 de juny hi van participar 10 formacions juvenils i va estar conduïda pel grup de teatre CREA

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies >  La Fila celebra una nova edició de la Trobada de Bandes Juvenils amb la participació de 450 músics


El públic que va omplir les 473 butaques de l’auditori de la Fila el passat 3 de juny 2017, va poder gaudir de la música i del humor durant la 19ena Trobada de Bandes Juvenils “Ciutat d’Amposta” que va reunir a més de 450 músics.

L’acte, que va comptar amb la participació 10 bandes juvenils de diferents escoles de música de les Terres de l’Ebre i del Baix Maestrat va estar conduit pel grup de teatre CREA que va posar notes d’humor a la música, d’aquesta manera i amb motiu del centenari de la Unió Filharmònica d’Amposta s’ha volgut donar un nou format a aquesta trobada.

La presentació de cadascuna de les bandes es va fer mitjançant una projecció de vídeo enregistrat pel grup de teatre CREA, que van desplaçar-se fins a la població de procedència de cada una de les formacions participants assistint a un assaig. D’aquesta manera, es donava al públic assistent una visió de la tasca que s’està fent des de les escoles de música i van donar l’oportunitat de conèixer als membres que les formaven i al seu director, tot envoltat de tocs d’humor.

En aquesta edició, les formacions musicals que van participar van ser: l’Escola Municipal de Música d’Alcanar, Escola de Música de la Societat Musical Espiga d’Or de Deltebre, Escola de Música de la Unió Musical de Masdenverge, Escola de Música de l’Associació Musical Senienca de la Sénia, Escola de Música de La Lira Ampostina d’Amposta, Escola de Música Sant Llorenç de La Galera, Escola de Música Manel Martínez i Solà de Jesús, Escola de Música Germans Arasa Los Flarets de Santa Bàrbara, Escola de Música de l’Associació Musical Filharmònica Rossellana de Rossell, que també celebra aquest any el seu centenari i Escola de Música de La Unió Filharmònica d’Amposta.

Després de cada actuació es va fer entrega d’un obsequi a cadascuna de les bandes participants, un faristol amb el logotip del centenari de la Unió Filharmònica d’Amposta com a record del seu pas per aquesta trobada en l’any de celebració dels 100 anys de la entitat. També al grup de teatre CREA com agraïment a la seva col·laboració en aquest acte, se’ls va fer entrega de l’obra gràfica commemorativa d’aquest centenari.

Per finalitzar, l’APIMA, associació de pares i mares d’alumnes de l’escola de música de la Fila, va preparar un berenar per a tots els músics participants.

La Trobada de Bandes de Música Juvenils de Catalunya Ciutat d’Amposta s’inclou dins dels actes programats per tot Catalunya per celebrar el Dia de l’Associacionisme Cultural Català (DASC), que es commemora cada 4 de juny i aquesta trobada de bandes juvenils és un exponent de l’associacionisme.


Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies >  La Fila celebra una nova edició de la Trobada de Bandes Juvenils amb la participació de 450 músics



T´agrada cantar?