La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

22/NOV/2011

MÚSICA DE CAMBRA AMB EL TRIO ILERCA

Un esplèndid concert a càrrec del Trio Ilerca.

Dissabte, 19 de novembre l’Auditori de la Fila va acollir el tercer del concerts programats dins al marc del XVII Cicle de Música “Ciutat d’Amposta. Aquest concert va anar a càrrec del Trio Ilerca.

De l’interès d’uns instrumentistes ebrencs per la música de cambra, en sorgeix el Trio Ilerca, una formació dedicada a l’aprofundiment en el repertori del trio de corda, amb la voluntat d’invitar el públic a conèixer la riquesa del repertori clàssic i contemporani de la Música de Cambra.

Tot i tractar-se d’una forma cambrística menys conreada –quantitativament- que el quartet de corda, el trio ha rebut l’atenció dels grans compositors en el decurs dels darrers dos segles i mig, amb significatives aportacions de Haydn, Mozart, Beethoven, Schubert i Boccherini, entre molts d’altres.

Aquest trio format per Núria Ortí amb el violí, David Matheu amb la viola i Nàiade Martínez amb el violoncel van escollir per a aquesta ocasió un repertori d’obres de Beethoven, Kodály i Klein.

Amb l’obra “Tango” de Ryden, escollida com a bis d’aquest concert es va demostrar la versatilitat d’aquesta combinació de trio compensant així el reduït nombre d’intèrprets amb una escriptura musical intensa, concentrada, gairebé solística en cadascuna de les parts individuals, rica en recursos tècnics com ara els acords, les notes alternades ràpidament, les tessitures extremes o una variada i precisa dicció de l’arc.

Així amb aquesta peça es va posar punt final al tercer concert d’aquesta edició del Cicle de Música, tot i esperant a la propera programació que tindrà lloc el dia 17 de desembre a les 22,00h amb l’actuació 7et Jazz a Banda, concert al que els convidem a assistir i preparar el Nadal a ritme de Jazz.

 

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > MÚSICA DE CAMBRA AMB EL TRIO ILERCA

 

Més imatges:

Trio Ilerca. 17è Cicle de Música Ciutat d´Amposta

Informació relacionada:

 



T´agrada cantar?